#MuzicăMotivațională Ce e important pentru mine?

De câte ori ți-ai pus această întrebare? Eu, de multe ori! Pe măsură ce creșteam, prioritățile se schimbau. E normal să fie așa. Când ești copil, te gândești să te joci. În adolescență, poate cel mai important lucru, e să fii acceptat de grupul de prieteni. La vârsta adultă, te gândești să te întreții, să formezi o familie.

Pentru unii, cel mai important aspect al vieții sunt lucrurile materiale: ce deține, cât deține, ce--i poate arăta vecinului. Alții pun preț pe poziția socială: studii, prieteni care sunt "cineva", o carieră de succes... În fine, recunoaștere socială.

Dar pentru mine, ce este cel mai important? Da, acesta este un articol de autoreflecție! Fiecare ne răspundem personal la întrebarea ridicată. Sincer vorbind, toate aspectele amintite mai sus au importanța lor. Fiecare în parte spune câte ceva despre noi și are un rol însemnat în dezvoltarea personală a fiecăruia dintre noi.

Interesant e că, pe măsură ce înaintăm în vârstă, ne gândim tot mai mult la lucrurile "mici". De exemplu, studiile de psihologie au demonstrat că persoanele aflate în pragul morții spun că regretă cel mai mult faptul că n-au petrecut suficient timp cu cei dragi.

Melodia de mai jos ne amintește să fim echilibrați și să prețuim relațiile cu cei din jur. Prin urmare, când a fost ultima dată când am ascultat cu atenție pe cineva? Când i-am zâmbit cuiva în mod  sincer? Când am îmbrățișat ultima dată un prieten drag? Când am ajutat?

Dacă stăm strâmb și judecăm drept, vorba românului, astfel de aspecte sunt mai importante decât mașina, contul bancar sau faptul de a ne afla în vârful piramidei sociale!💝

https://www.youtube.com/watch?v=8jJ9LOADMSk&index=28&list=LLxjB62m8UOXT9wmjv-VtxfA


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Curajul de a renunța

TREI COPII PERICOL PUBLIC-Greșeli de educație, ADHD sau tulburare de conduită? Cum le tratăm?-